Ευκαιρίες Καριέρας

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης

Οι υπάλληλοι εξυπηρέτησης επιδεικνύουν αίσθημα αφοσίωσης στην εξυπηρέτηση των πελατών. Λατρεύουν την επαφή με τους ανθρώπους. Είναι δυναμικοί, χαμογελαστοί και επικοινωνιακοί. Λειτουργούν ομαδικά και δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια.

Αν λοιπόν διακρίνεσαι για την ευχάριστη προσωπικότητα σου, την ενέργεια και την ευγένεια, έλα στην ομάδα μας!

Υπάλληλος Κουζίνας

Οι υπάλληλοι κουζίνας δίνουν έμφαση και προσοχή στη λεπτομέρεια της προετοιμασίας γευμάτων. Τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Διακρίνονται για την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια.

Διανομέας

Ο διανομέας  διακρίνεται για την ευγένειά του, την προθυμία του και την ενέργειά του. Είναι συνεργάσιμος και προσεκτικός στις μετακινήσεις.

Αν έχεις δίπλωμα για δίκυκλο, ακολούθησε μας!

Προϊστάμενος Καταστήματος

Στα μέλη της ομάδας μας, δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα εξέλιξης!

Ένας Προϊστάμενος φροντίζει για τη διαχείριση και τον συντονισμό των λειτουργιών του καταστήματος κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του. Καθοδηγεί και ενθαρρύνει την ομάδα του. Παίρνει πρωτοβουλίες και επιλύει τυχόν προβλήματα.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά: Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας, οργάνωσης και προγραμματισμού.

Διευθυντής Καταστήματος

Ένας Διευθυντής Καταστήματος Goody’s διακρίνεται για τις διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες. Έχει γρήγορη σκέψη και επιλύει τυχόν προβλήματα που προκύπτουν.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά: Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας, οργάνωσης και προγραμματισμού. Δεξιότητες ανάληψης πρωτοβουλιών και επίλυσης προβλημάτων.  Άτομο με αυτοέλεγχο και ενεργητικότητα.

Σε ενδιαφέρει κάποια θέση εργασίας;
Αν ναι, ανέβασε το βιογραφικό σου σημείωμα!
Ανέβασέ το!